Αντικατάσταση οθόνης iMac-Macbook

  • Κόστος Επισκευής: Ρωτήστε τιμή
  • Χρόνος Επισκευής: 2 ημέρες
  • Εγγύηση: 1-2 έτη
  • Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%

Οι υπολογιστές iMac και Macbook, έχουν ως χαρακτηριστικό γνώρισμα την άριστη ποιότητα απεικόνισης της οθόνης και την υψηλή ανάλυση και ευκρίνεια. Λόγω όμως της υψηλής ποιότητας και εκλεπτυσμένου design που χρησιμοποιεί η κατασκευάστρια εταιρεία Apple, είναι και πιο επιρρεπείς στις βλάβες από πτώση ή από κάποιο χτύπημα. Τα πιο καινούργια μοντέλα συνήθως έρχονται και με ειδικό  τζάμι μπροστά που προστατεύει το LCD από άμεση επαφή με το χρήστη, άρα και μεγαλύτερη ασφάλεια σε σπασίματα. Παρολα αυτά με μια βίαιη πτώση του Macbook ή ένα απότομο χτύπημα μπροστά στο προστατευτικό τζάμι, η οθόνη του μπορεί να ραγίσει ή να εμφανίσει γραμμές ή χαλασμένα pixels.

Αν αντιληφθείτε ότι η οθόνη του iMac ή Macbook σας δεν δείχνει σωστά ή έχει αλλοιωμένα χρώματα λόγω σπασίματος ή εμφανίζει κάθετες γραμμές, τότε καλέστε μας άμεσα να σας δώσουμε τιμή και διαθεσιμότητα για την αντικατάσταση της οθόνης σας. Είτε είναι LED ή LCD, και έχει πρόβλημα, μπορούμε να την αντικαταστήσουμε αφού διαγνώσουμε την αιτία και σας ενημερώσουμε αναλυτικά.

Η λύση για το πρόβλημα είναι η αντικατάσταση της οθόνης iMac – Macbook από το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας. Μην προσπαθήσετε να την αντικαταστήσετε μόνοι σας, διότι οι υπολογιστές Mac απαρτίζονται από υψηλής ποιότητας αλλά και υψηλής ευαισθησίας ανταλλακτικά με αποτέλεσμα να μπορεί να προκληθεί εύκολα ζημιά σε κάποιο εξάρτημά του.Σας εγγυώμαστε την άριστη εργασία ή αντικατάσταση οποιουδήποτε εξαρτήματος του Mac σας και την πλήρη ενημέρωσή σας για το πρόβλημα πριν και μετά την επισκευή.

Δείτε τον τιμοκατάλογο

με όλες τις υπηρεσίες μας