ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΠΑΡΑΛΑΒΗ

H ISNET αναλαμβάνει την άμεση επισκευή της συσκευής σας, από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος τη στείλετε. Συνεργαζόμαστε με την ACS Courier για την καλύτερη και οικονομικότερη εξυπηρέτησή σας. Για να σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και αμεσότερα παρακαλώ ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα πριν μας αποστείλετε τον εξοπλισμό σας για επισκευή.

Καλέστε μας

Για οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε καλέστε μας στο 210 48 30 600 να κάνουμε μια πρώτη διάγνωση της βλάβης και να ενημερωθείτε για το κόστος της επισκευής και των μεταφορικών.

Συσκευασία

Τοποθετείστε τη συσκευή σε καλή συσκευασία κι αν γίνεται γεμίστε τη με αφρολεξ για να μην χτυπηθεί στη διαδρομη. Μην ξεχάσετε να γράψετε πάνω στη συσκευασία τα στοιχεία σας (όνομα, τηλέφωνο, διεύθυνση, ταχυδρομικό κώδικα) καθώς και μια περιγραφή της βλάβης. Προτιμότερη συσκευασία είναι πάντα η εργοστασιακή της συσκευής.

Καλέστε την Courier

Καλέστε τη ACS αφού βρείτε το κατάστημα που σας εξυπηρετεί και πείτε στον υπάλληλο ότι η χρέωση είναι για τον παραλήπτη παρέχοντάς του τα στοιχεία μας. Εσείς δεν επιβαρύνεστε καθόλου οικονομικά σε αυτό το στάδιο. Μετά την παραλαβή του από εμάς και μετά τον τεχνικό έλεγχο θα ενημερωθείτε το κόστος μαζι με τα έξοδα μεταφοράς.

Στείλτε τη συσκευή στην παρακάτω διεύθυνση:

Αργυρουπόλεως 102 Αργυρούπολη 16451

Eνημέρωση κόστους

Θα σας τηλεφωνήσουμε για να σας πληροφορήσουμε για το κόστος της επισκευής, αν δεν έχει διευκρινιστεί ήδη.

Παραλαβή συσκευής

Μόλις κάνετε την πληρωμή μέσω τραπέζης, μας στέλνετε ενα email το καταθετήριο στο logistirio(at)isnet (dot)gr και θα παραλάβετε τη συσκευή σας την επόμενη εργάσιμη ημέρα μέσω courier. Διαφορετικά μπορείτε να πληρώσετε και με αντικαταβολή μετρητα κατευθείαν στον courier που θα σας το παραδώσει.