Βελτίωση λειτουργίας Laptop

  • Κόστος Επισκευής: από 30€
  • Χρόνος Επισκευής: 1 ημέρα
  • Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%

Όπως όλοι οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές έτσι και τα Laptop με τη συνεχή χρήση τους αρχίζουν σιγά σιγά να χάνουν τις αρχικές τους επιδόσεις.
Με την χρήση καθημερινά του λειτουργικού συστήματος και των εφαρμογών του χρήστη, τα “σκουπίδια” που μαζεύονται στο σύστημα αρχείων τείνουν να καθυστερούν την λειτουργία του Laptop και του λειτουργικού συστήματος

Πως καταλαβαίνω αν το Laptop μου χρειάζεται βελτίωση;

· Οι εφαρμογές και το λειτουργικό σύστημα καθυστερούν να φορτώσουν κι η καθημερινή χρήση αρχίζει και γίνεται όλο και πιο αργή, με συνεχή επιδείνωση
· Η εκκίνηση των windows καθυστερεί υπερβολικά.
· Το Laptop είναι γεμάτο με προγράμματα και ενεργές εφαρμογές, οι οποίες παρότι δεν χρησιμοποιούνται πάντοτε ή ταυτόχρονα, δεσμεύουν σημαντικό μέρος των πόρων του .
· Κατά την διάρκεια λειτουργίας του, το Laptop ξαφνικά κολλάει ή κάνει επανεκκινήσεις (restart), χωρίς προφανή λόγο.
· · Η λειτουργία του στο internet γίνεται όλο κι πιο αργή ή δεν μπορεί να συνδεθεί καθόλου στο δίκτυο.
· Το Laptop αρχίζει και υπερθερμαίνεται με το παραμικρό λόγω της σκόνης που έχει συσσωρευτεί στο εσωτερικό του.

Πως επιτυγχάνεται η βελτίωση της λειτουργίας του Laptop;

· Πρώτα από όλα δημιουργούμε ένα αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων του χρήστη, προκειμένου να διασωθούν στο ακέραιο όλα τα απαραίτητα του δεδομένα.
· Ανάλογα το λειτουργικό σύστημα και τους πόρους του συστήματος εκτελούμε βελτιστοποίηση του λειτουργικού συστήματος και των εφαρμογών
· Απεγκαθιστούμε τις εφαρμογές και τα προγράμματα εκείνα που δεν σας χρεάζονται πλέον και βγάζουμε αχρείαστες εφαρμογές από το startup του λειτουργικού ώστε να μην φορτώνονται αυτόματα με την εκκίνησή του.
· Κάνουμε εγκατάσταση νέων ενημερώσεων και εκδόσεων λογισμικού ασφαλείας Antivirus .
· Καθαρίζουμε όλα τα αρχεία που παρουσιάζουν σφάλματα ή κρατούν μεγάλο μέρος της μνήμης (προσωρινά αρχεία) και απομακρύνουμε τις διαγραμμένες εφαρμογές ή ανεπιθύμητα προγράμματα.
· Εκτελούμε ανασυγκρότηση του σκληρού δίσκου του Laptop, η οποία στην ουσία τακτοποιεί το σύστημα αρχείων, αξιοποιώντας καλύτερα το σκληρό δίσκο.
· Ελέγχουμε το Laptop για υπερθέρμανση και αν χρειάζεται εκτελούμε καθαρισμό στο εσωτερικό για να απομακρύνουμε τις σκόνες από το σύστημα ψύξης

Η βελτίωση λειτουργιας Laptop είναι μια διαδικασία συντήρησης του συστήματος, απαραίτητη και αναγκαία, για την συνεχή και αδιάλειπτα ορθή λειτουργία του Laptop σας. Αυτό πρέπει να γίνεται τακτικά διότι βελτιώνεται τόσο, η απόδοσή του, όσο και η διάρκεια ζωής του.

Δείτε τον τιμοκατάλογο

με όλες τις υπηρεσίες μας