Βελτίωση λειτουργίας ηλεκτρονικού υπολογιστή

  • Κόστος Επισκευής: από 30€
  • Χρόνος Επισκευής: 1-2 ημέρες
  • Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%

Πως καταλαβαίνω αν ο ηλεκτρονικός υπολογιστής θέλει βελτίωση;

· Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής θα έχει μειωμένη απόδοση (πολύ αργή λειτουργία, τόσο σε προγράμματα, όσο και σε εφαρμογές) η οποία, συνεχώς, θα επιδεινώνεται.
· Η εκκίνηση των windows καθυστερεί παραπάνω από τρία – πέντε λεπτά.
· Υπερπληρότητα από προγράμματα και ενεργές εφαρμογές, τα οποία παρότι δεν χρησιμοποιούνται πάντοτε ή ταυτόχρονα, δεσμεύουν σημαντικό μέρος των πόρων του ηλεκτρονικού υπολογιστή.
· Κατά την διάρκεια λειτουργίας του, υπάρχουν ξαφνικά κολλήματα ή και επανεκκινήσεις (restart), χωρίς προφανή λόγο.
· Πολλές φορές ξεκινά και κλειδώνει μόνος του, ενώ κάνετε μια εργασία.
· Αργή ή και καθόλου σύνδεση με το internet.
· Έχει περάσει καιρός από την αγορά του και σκόνες έχουν εγκατασταθεί στο εσωτερικό του.

Πως επιτυγχάνεται η βελτίωση της λειτουργίας του ηλεκτρονικού υπολογιστή;

· Πριν αρχίσει η διαδικασία αυτή δημιουργούμε ένα αντίγραφο ασφαλείας προκειμένου να διασωθούν στο ακέραιο όλα τα απαραίτητα για εσάς δεδομένα.
· Κάνουμε τις κατάλληλες ρυθμίσεις στο λειτουργικό σύστημα που εξαρτώνται από τη χρήση του pc, τους πόρους του συστήματος και την έκδοση του λειτουργικού μας.
· Απεγκαθιστούμε τις εφαρμογές και τα προγράμματα εκείνα που δεν καλύπτουν πια τις ανάγκες σας
· Εγκαθιστούμε νέες ενημερώσεις και εκδόσεις λογισμικού ασφαλείας.
· Καθαρίζουμε όλα τα αρχεία που παρουσιάζουν σφάλματα ή κρατούν μεγάλο μέρος της μνήμης (προσωρινά αρχεία) και απομακρύνουμε τις διαγραμμένες εφαρμογές ή ανεπιθύμητα προγράμματα.
· Εκτελούμε ανασυγκρότηση του σκληρού δίσκου, η οποία στην ουσία τακτοποιεί το σύστημα αρχείων, αξιοποιώντας καλύτερα το σκληρό δίσκο.
· Απομακρύνουμε τις σκόνες από το εσωτερικό του υπολογιστή σας, τους ανεμιστήρες και ελέγχουμε αν λειτουργεί με τις σωστές θερμοκρασίες.

Η βελτίωση λειτουργίας ηλεκτρονικού υπολογιστή είναι μια διαδικασία συντήρησης του συστήματος, απαραίτητη και αναγκαία, για την συνεχή και αδιάλειπτα ορθή λειτουργία του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας. Αυτό γίνεται διότι βελτιώνεται τόσο, η απόδοσή του, όσο και η ταχύτητά του, με αποτέλεσμα την όσο το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση των πόρων που διαθέτει προς χρήση.

Δείτε τον τιμοκατάλογο

με όλες τις υπηρεσίες μας