Αντικατάσταση εμπρόσθιου γυαλιού iMac-Macbook

  • Κόστος Επισκευής: από 60€
  • Χρόνος Επισκευής: 2 ημέρες
  • Εγγύηση: 3 μήνες
  • Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%

Oι υπολογιστές της Apple και τα iMac και τα Macbook, πάντα ήταν κατασκευασμένα με γνώμονα την αισθητική και την αξιοπιστία. Ως εκ τούτου πάντα είχαν και έχουν την καλύτερη ποιότητα στα υλικά κατασκευής. Σε όλα τα iMac-Macbook οι οθόνες τους έχουν τις καλύτερες αναλύσεις και την καλύτερη ποιότητα απεικόνισης με υψηλή απόδοση χρωμάτων. Ταυτόχρονα όμως η Apple φρόντισε και για την προστασία της κορυφαίας οθόνης που ενσωματώνουν τα iMac-Macbook, προσθέτοντας μπροστά ένα προστατευτικό τζάμι στα περισσότερα μοντέλα της. Αυτό το τζάμι είναι υψηλής ποιότητας πλαστικό plexi glass και έχει ως σκοπό να προστατεύει την οθόνη από σκόνη, γρατζουνιές και χτυπήματα.

Αν όμως μας χτυπηθεί η οθόνη του iMac-Macbook μας με κάποιο τρόπο, το αποτέλεσμα θα είναι να σπάσει ή να ραγίσει το εμπρόσθιο γυαλί για να προστατέψει την οθόνη εσωτερικά. Συνήθως αν το χτύπημα δεν είναι πολύ δυνατό, η οθόνη εσωτερικά παραμένει άθικτη και σε πλήρη λειτουργία χωρίς σπασμένα χρώματα και γραμμές.

Οι τεχνικοί της ISNET θα αναλάβουν να αντικαταστήσουν το προστατευτικό τζάμι του iMac-Macbook σας, αφού πρώτα σας ενημερώσουν για το κόστος του ανταλλακτικού που εξαρτάται από το μοντέλο του iMac-Macbook σας. Μην αφήσετε το iMac-Macbook σας να λειτουργεί πολύ καιρό με σπασμένο προστατευτικό τζάμι, διότι θα μαζευτεί σκόνη στο εσωτερικό του επάνω στην οθόνη με αποτέλεσμα να γρατζουνιστεί ή και να τραυματιστεί από τα ραγισμένα κομμάτια του τζαμιού.

Δείτε τον τιμοκατάλογο

με όλες τις υπηρεσίες μας