Αναβάθμιση Laptop

  • Κόστος Επισκευής: από 25€
  • Χρόνος Επισκευής: 1-2 ημέρα
  • Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%

Όλα τα laptop μέρα με τη μέρα με τη συνεχή χρήση και την εξέλιξη της τεχνολογίας γίνονται όλο και πιο αργά. Επειδή το λογισμικό εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς, τα laptop που είναι 2-3 χρονών και πάνω αρχίζουν και ζορίζονται να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της εποχής. Το περιεχόμενο στο Ίντερνετ όσο πάει και γίνεται πιο «βαρύ» και απαιτητικό σε επεξεργαστική ισχύ και μνήμη, με αποτέλεσμα τα laptop να καθυστερούν δραματικά.
Λόγω όμως του υψηλού κόστους αγοράς ενός laptop στις μέρες μας, είναι προτιμότερο να το αναβαθμίσουμε παρά να το αντικαταστήσουμε με ένα καινούργιο. Το κόστος αναβάθμισης συνήθως είναι αρκετά μικρότερο από το κόστος αγοράς καινούργιου laptop.

Πως καταλαβαίνω ότι το laptop μου χρειάζεται αναβάθμιση;

  • Το laptop αργεί κατά την εκκίνηση ή την φόρτωση λογισμικού.
  • Όσο δουλεύουμε με το laptop, εμφανίζει κολλήματα ή κάνει επανεκκινήσεις (restart).
  • Υπάρχει καθυστέρηση στην πλοήγηση στο διαδίκτυο.
  • Το laptop δεν μπορεί να φορτώσει καινούργιες εφαρμογές. Αυτό υποδεικνύει ότι έχει έλλειψη μνήμης RAM.
  • Δεν μπορεί καν να παίξει τα καινούργια ηλεκτρονικά παιχνίδια.
  • Επειδή ο σκληρός δίσκος είναι αργός ή έχει γεμίσει, το laptop εμφανίζει μειωμένη απόδοση λειτουργίας με συνεχή επιδείνωση του προβλήματος. Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να κάνετε άμεσα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας για να μην υπάρξει απώλειά τους.

Πως πραγματοποιείται η αναβάθμιση του laptop;

Αρχικά ελέγχουμε το laptop σας να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται τα εξαρτήματά του. Εφόσον χρειάζεται αναβάθμιση ή επισκευή, σας ενημερώνουμε για το κόστος και την διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών που θα χρειαστούν. Μαζί εξετάζουμε τις επιλογές που έχετε με βάση την απόδοση και το κόστος των ανταλλακτικών και επιλέγουμε τα κατάλληλα.

Αντικαθιστούμε τα ανταλλακτικά που χρειάζονται και εγκαθιστούμε τα καινούργια προγράμματα οδήγησης και το απαραίτητο λογισμικό που θα χρειαστεί. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, η αναβάθμιση laptop είναι απλή και αποτελεί την πιο οικονομική λύση, έναντι της αγοράς καινούργιου laptop. Η επιτυχία της αναβάθμισης είναι δεδομένη μια και σας προτείνουμε συμβατά και ποιοτικά ανταλλακτικά που θα απογειώσουν τις επιδόσεις του laptop σας. Ανάλογα με το μοντέλο του laptop και τις απαιτήσεις σας, παρέχουμε εγγύηση κατασκευαστή στα ανταλλακτικά από 1 έως 5 έτη.

Δείτε τον τιμοκατάλογο

με όλες τις υπηρεσίες μας