Ανάκτηση δεδομένων σκληρού δίσκου από iMac-Macbook

  • Κόστος Επισκευής: από 100-450€
  • Χρόνος Επισκευής: 2-15 ημέρες
  • Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%

Τα δεδομένα ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή στις μέρες μας είναι πολύ μεγάλης αξίας διότι στο σκληρό δίσκο αποθηκεύουμε όλα τα κομμάτια της καθημερινότητάς μας σε ψηφιακή μορφή. πχ. φωτογραφίες,έγγραφα και προσωπικά αρχεία. Ο σκληρός δίσκος ενός iMac-Macbook καθίσταται έτσι το πιο πολύτιμο εξάρτημα του. Το μεγάλο πρόβλημα όμως προκύπτει όταν ο σκληρός δίσκος έχει βλάβη και χαθούν τα δεδομένα λόγω αυτής ή λόγω ανθρωπίνου λάθους. Εφόσον δεν έχει γίνει κάποιο αντίγραφο (backup) αυτών των δεδομένων σε άλλο αποθηκευτικό μέσο Backup, είναι δύσκολη η ανάκτησή τους από τον χαλασμένο δίσκο. Οι τεχνικοί της ISNET με την τεχνογνωσία και τα κατάλληλα εργαλεία μπορούν να αντακτήσουν δεδομένα σε μεγάλη γκάμα σκληρών δίσκων, συμπεριλαμβανομένων και αυτών των Mac.

Πως καταλαβαίνω ότι έχει πρόβλημα ο σκληρός δίσκος του iMac-Macbook;

  • Όταν το iMac-Macbook «κολλάει» στην εκκίνηση και μένει κολλημένο στο μήλο.
  • Το iMac-Macbook δεν φορτώνει λειτουργικό σύστημα διότι ο σκληρός δίσκος δεν μπορεί να διαβαστεί ή δεν αναγνωρίζεται.
  • Όταν υπάρχει ηλεκτρονική ή μηχανική βλάβη στο σκληρό δίσκο ή ακούγονται περίεργοι μηχανικοί ήχοι.
  • Όταν εμφανίζονται προβλήματα στις εφαρμογές ή έχουν χαθεί αρχεία, από εσάς ή κάποια εφαρμογή.

Πως επιτυγχάνεται η ανάκτηση δεδομένων σκληρού δίσκου του iMac-Macbook ;

Ο σκληρός δίσκος θα ελεγχθεί από τους τεχνικούς μας για να εντοπισθεί το μέγεθος της βλάβης, καθώς επίσης και το ποσοστό αρχείων που είναι δυνατόν να διασωθούν. Με εξειδικευμένο εξοπλισμό και λογισμικό τελευταίας τεχνολογίας θα προσπαθήσουμε να ανακτήσουμε όλα σας τα δεδομένα. Εάν έχει καταγραφεί πρόβλημα στο σκληρό δίσκο και χρειάζεται αντικατάσταση, θα μεταφερθούν τα δεδομένα σας στο καινούργιο σκληρό δίσκο ή σε κάποιο οπτικό μέσο.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων, η ανάκτηση δεδομένων σκληρού δίσκου είναι εφικτή και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο, πρόκειται για μια αρκετά χρονοβόρα και περίπλοκη διαδικασία, η οποία ανάλογα με το μέγεθος του σφάλματος μπορεί να διαρκέσει από 1 ημέρα έως και 2 εβδομάδες.

Μην προσπαθήσετε να αντιγράψετε ή να αλλάξετε μόνοι σας δεδομένα ή αρχεία διότι μπορεί να τα διαγράψετε κατά λάθος ΟΡΙΣΤΙΚΑ και να είναι μη ανακτήσιμα! Απευθυνθείτε ΑΜΕΣΑ στους ειδικούς της ISNET για περαιτέρω καθοδήγηση!

Δείτε τον τιμοκατάλογο

με όλες τις υπηρεσίες μας