Ανάκτηση δεδομένων σκληρού δίσκου από Η/Υ

  • Κόστος Επισκευής: από 100-450€
  • Χρόνος Επισκευής: 2-15 ημέρες
  • Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%

Στις μέρες μας όπου όλοι χρησιμοποιούμε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και smartphones – tablets, συλλέγουμε καθημερινά, κομμάτια της καθημερινότητάς μας σε ψηφιακή μορφή, πχ. προσωπικές φωτογραφίες, έγγραφα και αρχεία. Λόγω μεγάλου όγκου πλέον τα αποθηκεύουμε συνήθως στον ηλεκτρονικό μας υπολογιστή όπου κρατάμε ψηφιακό αρχείο συνήθως αρκετών ετών με μεγάλη προσωπική αξία για μας. Ο σκληρός δίσκος ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή είναι το πιο ευαίσθητο και συνάμα το πιο πολύτιμο εξάρτημα του διότι περιέχει όλη τη ψηφιακή πληροφορία που έχουμε αποθηκεύσει. Το μεγάλο πρόβλημα όμως προκύπτει όταν ο σκληρός δίσκος πάθει βλάβη και σβηστούν δεδομένα λόγω αυτής ή λόγω ανθρωπίνου λάθους. Εφόσον δεν έχετε κρατήσει κάποιο αντίγραφο αυτών των δεδομένων και σε άλλο αποθηκευτικό μέσο Back up, είναι δύσκολη η ανάκτησή τους από τον χαλασμένο δίσκο. Οι τεχνικοί της ISNET με την τεχνογνωσία και τα κατάλληλα εργαλεία μπορούν να ανακτήσουν δεδομένα σε μεγάλη γκάμα σκληρών δίσκων και λειτουργικών συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων Windows και Mac.

Πως καταλαβαίνω ότι έχει πρόβλημα ο σκληρός δίσκος του ηλεκτρονικού υπολογιστή;

· Όταν ξεκινάω τον υπολογιστή και «κολλάει» και δεν αναγνωρίζεται ο σκληρός δίσκος από το BIOS.
· Ο υπολογιστής δεν φορτώνει λειτουργικό σύστημα διότι ο σκληρός δίσκος δεν μπορεί να διαβαστεί ή δεν αναγνωρίζεται.
· Όταν υπάρχει ηλεκτρονική ή μηχανική βλάβη στο σκληρό δίσκο ή ακούγονται περίεργοι μηχανικοί ήχοι.
· Όταν παρουσιαστούν προβλήματα εφαρμογών δηλαδή σβηστούν, κατά λάθος, από εσάς ή κάποια εφαρμογή, σημαντικά αρχεία.

Πως επιτυγχάνεται η ανάκτηση δεδομένων σκληρού δίσκου του ηλεκτρονικού υπολογιστή ;

· Μην προσπαθήσετε να αντιγράψετε ή να αλλάξετε μόνοι σας δεδομένα ή αρχεία διότι μπορεί να τα διαγράψετε κατά λάθος ΟΡΙΣΤΙΚΑ και να είναι μη ανακτήσιμα! Απευθυνθείτε ΑΜΕΣΑ στους ειδικούς της ISNET για περαιτέρω καθοδήγηση!
· Ο σκληρός δίσκος θα ελεγχθεί από εμάς για να εντοπισθεί το μέγεθος της βλάβης, καθώς επίσης και το ποσοστό αρχείων που είναι δυνατόν να διασωθούν.
· Με εξειδικευμένο εξοπλισμό και λογισμικό τελευταίας τεχνολογίας θα προσπαθήσουμε να ανακτήσουμε όλα σας τα δεδομένα
· Εάν έχει καταγραφεί πρόβλημα στο σκληρό δίσκο και χρειάζεται αντικατάσταση, θα μεταφερθούν τα δεδομένα σας στο καινούργιο σκληρό δίσκο ή σε κάποιο οπτικό μέσο.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων, η ανάκτηση δεδομένων σκληρού δίσκου είναι εφικτή και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο, πρόκειται για μια αρκετά χρονοβόρα και περίπλοκη διαδικασία, η οποία ανάλογα με το μέγεθος του σφάλματος μπορεί να διαρκέσει από 1 ημέρα έως και 2 εβδομάδες.

Δείτε τον τιμοκατάλογο

με όλες τις υπηρεσίες μας