Επισκευή βύσματος τροφοδοσίας Laptop

  • Κόστος Επισκευής: από 60€
  • Χρόνος Επισκευής: 2 ημέρες
  • Εγγύηση: 1 έτος
  • Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%

Τα laptop είναι σχεδιασμένα για να λειτουργούν είτε με ρεύμα είτε με μπαταρία έτσι ώστε να μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε οπουδήποτε. Η μπαταρία όμως έχει συγκεκριμένη χωρητικότητα και αδειάζει κάποια στιγμή με αποτέλεσμα να πρέπει να συνδέσουμε το laptop στο φορτιστή του για να συνεχίσει να λειτουργεί και ταυτόχρονα να φορτίσει και την αδειασμένη μπαταρία του. Το πρόβλημα όμως με τη συχνή χρήση του φορτιστή και τις μετακινήσεις είναι ότι φθείρεται το βύσμα τροφοδοσίας (dc jack) επάνω στο laptop με αποτέλεσμα να μην κάνει σωστή επαφή το βύσμα του φορτιστή και να μην φορτίζει.

Πως καταλαβαίνω ότι έχει πρόβλημα το βύσμα τροφοδοσίας του laptop μου ;

  • Το laptop δεν ανάβει καθόλου γιατί δεν έχει ρεύμα ούτε η μπαταρία ούτε παίρνει ρεύμα από το φορτιστή
  • Μόλις κουνηθεί ελάχιστα το καλώδιο του φορτιστή σταματάει να φορτίζει ή αν δεν είναι σε καλή κατάσταση η μπαταρία σβήνει τελείως το laptop
  • Αναβοσβήνει το φως στην οθόνη κουνώντας το καλώδιο του φορτιστή γιατί μεταβαίνει σε κατάσταση μπαταρίας
  • Πρέπει να βρίσκετε την κατάλληλη γωνία στο καλώδιο του φορτιστή για να κάνει επαφή με το βύσμα τροφοδοσίας του laptop
  • To λαμπάκι της φόρτισης ανάβει και μόλις κουνάς το καλώδιο φόρτισης σβήνει

Τι πρέπει να κάνω για την επισκευή του βύσματος τροφοδοσίας ;

Επειδή όλα τα ηλεκτρονικά κυκλώματα και ειδικά των υπολογιστών είναι πολύ ευαίσθητα στις διακυμάνσεις της τάσης τροφοδοσίας τους, θα πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε το laptop άμεσα διότι κινδυνεύετε να κάψετε την μητρική πλακέτα του laptop από τις διακυμάνσεις της τάσης ή και να προκληθεί βραχυκύκλωμα στο βύσμα τροφοδοσίας του laptop. Θα πρέπει άμεσα να μας στείλετε το laptop σας να το ελέγξουν οι τεχνικοί της ISNET και να σας ενημερώσουν για την επισκευή ή την αντικατάστασή του βύσματος τροφοδοσίας. Αυτή η εργασία πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένους τεχνικούς διότι απαιτεί επισκευή επάνω στη μητρική πλακέτα η οποία έχει υψηλή τεχνική δυσκολία για να γίνει σωστά χωρίς ζημιά στη μητρική πλακέτα.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και ο καθαρισμός του συστήματος ψύξης του λάπτοπ σας αξίας 40€.

Δείτε τον τιμοκατάλογο

με όλες τις υπηρεσίες μας