Επισκευή βλάβης σε βρεγμένο iMac-Macbook

  • Κόστος Επισκευής: από 90€
  • Χρόνος Επισκευής: 2-10 ημέρες
  • Εγγύηση: 3 μήνες
  • Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%

Το αγαπημένο μας Macbook το παίρνουμε παντού μαζί μας και το χρησιμοποιούμε σε όλα τα μέρη του σπιτιού, όπου συνήθως τα ακουμπάμε και δίπλα στον καφέ ή το ρόφημά μας. Κάποιες φορές όμως αρκεί μια απροσεξία και το νερό ή ο καφές χύνεται πάνω στο Macbook…φέρνοντας την καταστροφή. Ψυχραιμία ! Με τις σωστές κινήσεις εφόσον συμβεί το αναπάντεχο μπορείτε να το γλιτώσετε από την καταστροφή !

Τι κάνουμε αν βραχεί το Macbook μας:

• Σβήνουμε αμέσως το Macbook και το βγάζουμε από την πρίζα. Επιτόπου το γυρίζουμε ανάποδα και βγάζουμε (αν βγαίνει) την μπαταρία του. Τα υγρά από μόνα τους δεν κάνουν άμεσα ζημιά, αλλά τα υγρά μαζί με ηλεκτρικό ρεύμα προκαλούν βραχυκυκλώματα.

• Κατόπιν γυρίζουμε το Macbook ανάποδα για να πέσουν τα συσσωρευμένα υγρά από την επιφάνεια του με σκοπό να μην εισχωρήσουν στο εσωτερικό του και ειδικά στη μητρική πλακέτα.

• Σκουπίζουμε ότι υγρό έχει μείνει στο εξωτερικό του Macbook

• Αν έχουμε εξωτερικές συσκευές συνδεδεμένες στο Macbook μας τις αφαιρούμε άμεσα.

• Μας στέλνετε άμεσα το Macbook σας για να το αναλάβουν οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της ISNET και να προχωρήσουν στο σωστό και αναγκαίο εσωτερικό καθαρισμό του.

• Όσο πιο γρήγορα παραλάβουμε το Macbook σας τόσες πιο πολλές είναι οι πιθανότητες να μην έχει υποστεί ζημιά στο εσωτερικό του και να έχουμε επιτυχή επισκευή του.

Πως επισκευάζεται ένα βρεγμένο Macbook:

Μόλις παραλάβουμε το βρεγμένο Macbook σας θα το ανοίξουμε άμεσα για να αφαιρέσουμε όλα τα υγρά που έχουν εισχωρήσει στο εσωτερικό του. Θα καθαριστούν όλα τα υπολείμματα των υγρών που τυχόν υπάρχουν, ειδικά πάνω στη μητρική πλακέτα. Έπειτα κάνουμε εξονυχιστικό έλεγχο στη μητρική πλακέτα για τυχόν οξειδώσεις από τα υγρά και ότι υπολείμματα υπάρχουν θα ξεβγαλθούν και θα καθαριστούν με κατάλληλα υλικά ανάλογα με το είδος του υγρού που χύθηκε. Κάνουμε ηλεκτρονικό έλεγχο για τυχόν βραχυκυκλώματα σε κάποια βασικά τμήματα της μητρικής πλακέτας Macbook πριν το συνδέσουμε σε τροφοδοσία. Αφού βεβαιωθούμε ότι όλα είναι καλά και δεν υπάρχει καθόλου υγρασία στο εσωτερικό του Macbook θα προχωρήσουμε στην τροφοδότηση της συσκευής με ρεύμα και στον περαιτέρω έλεγχό της για να επιβεβαιώσουμε ότι η επισκευή του βρεγμένου Macbook σας είναι επιτυχής. Αν τώρα υπάρχουν βραχυκυκλώματα στη μητρική πλακέτα τότε οι έμπειροι τεχνικοί μας θα προβούν σε επισκευή μητρικής πλακέτας Macbook και θα σας ενημερώσουν για την εξέλιξή της. Ανάλογα το υγρό που θα χυθεί επάνω στο Macbook, αν το πληκτρολόγιο έχει βραχυκυκλώσει μπορεί να χρειαστείτε και αντικατάσταση του πληκτρολογίου με καινούργιο.

Δείτε τον τιμοκατάλογο

με όλες τις υπηρεσίες μας