Αναβάθμιση iMac-Macbook

  • Κόστος Επισκευής: από 20€
  • Χρόνος Επισκευής: 1 ημέρα
  • Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%

Το λογισμικό στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές αναβαθμίζεται συνεχώς με καινούργιες λειτουργίες όπως επιτάσσουν οι ραγδαίες εξελίξεις της τεχνολογίας. Αυτό όμως έχει ως αποτέλεσμα οι υπολογιστές όπως επίσης και τα Mac που είναι 2-3 χρονών και πάνω να αρχίζουν να ζορίζονται να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της εποχής. Το περιεχόμενο του Ίντερνετ όσο πάει και γίνεται πιο «βαρύ» και απαιτητικό σε επεξεργαστική ισχύ και μνήμη, με αποτέλεσμα και οι υπολογιστές Mac να καθυστερούν δραματικά. Λόγω όμως του υψηλού κόστους αγοράς ενός υπολογιστή Mac στις μέρες μας, είναι προτιμότερο να το αναβαθμίσουμε παρά να το αντικαταστήσουμε με ένα καινούργιο. Το κόστος αναβάθμισης συνήθως είναι αρκετά μικρότερο από το κόστος αγοράς καινούργιου υπολογιστή Mac .

Πως καταλαβαίνω ότι το Mac μου χρειάζεται αναβάθμιση;

  • Το Mac αργεί κατά την εκκίνηση ή την φόρτωση του λειτουργικού MacOSX.
  • Όσο περισσότερα προγράμματα χρησιμοποιούμε στο Mac , εμφανίζει κολλήματα ή καθυστερήσεις και βγάζει το στρογγυλό χρωματιστό κυκλάκι που γυρίζει όταν είναι απασχολημένο το λειτουργικό.
  • Καθυστερεί να ανοίξει σελίδες στο διαδίκτυο.
  • Το Mac δεν μπορεί να φορτώσει καινούργιες εφαρμογές. Αυτό υποδεικνύει ότι έχει έλλειψη μνήμης RAM.
  • Επειδή ο σκληρός δίσκος του Mac είναι αργός ή έχει γεμίσει, το Mac εμφανίζει μειωμένη απόδοση λειτουργίας με συνεχή επιδείνωση του προβλήματος. Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να κάνετε άμεσα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας για να μην υπάρξει απώλειά τους.

Πως πραγματοποιείται η αναβάθμιση του Mac ;

Αρχικά ελέγχουμε τον υπολογιστη σας Mac να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται τα εξαρτήματά του. Εφόσον χρειάζεται αναβάθμιση ή επισκευή, σας ενημερώνουμε για το κόστος και την διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών που θα χρειαστούν. Μαζί εξετάζουμε τις επιλογές που έχετε με βάση την απόδοση και το κόστος των ανταλλακτικών και επιλέγουμε τα κατάλληλα. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, η αναβάθμιση Mac είναι εύκολή και γρήγορη, προσθέτοντας παραπάνω μνήμη και αλλάζοντας το σκληρό δίσκο με κάποιον μεγαλύτερο και πιο γρήγορο πχ . SSD . Η επιτυχία της αναβάθμισης είναι δεδομένη μια και σας προτείνουμε συμβατά και ποιοτικά ανταλλακτικά που θα απογειώσουν τις επιδόσεις του Mac σας. Ανάλογα με το μοντέλο του Mac και τις απαιτήσεις σας, παρέχουμε εγγύηση κατασκευαστή στα ανταλλακτικά από 1 έως 5 έτη.

Δείτε τον τιμοκατάλογο

με όλες τις υπηρεσίες μας